Hoppa till innehållet

Om Relevanta

Relevanta grundades 2020 av Anki Granström - en passionerad förändringsledare med hjärtat i Norrbotten och som tror på att alltid sätta människan i fokus. Anki har innehaft chefspositioner inom olika myndigheter, både inom offentlig sektor, privata bolag och föreningslivet på lokal och regional nivå.

I företaget finns en gedigen erfarenhet från civilsamhället, offentlig sektor, näringsliv och utbildning/akademi vilket gör att ett samarbete med Relevanta blir heltäckande utifrån olika gruppers behov och förutsättningar.

Anki drivs av passion, delaktighet och engagemang. Genom ett coachande förhållningssätt, tydlig kommunikation och förmåga att få ledare och medarbetare att känna trygghet skapar Relevanta förutsättningarna för en stadig utveckling och framgång.

För vem?

Kunder är såväl privata företag och offentliga aktörer – alla som kompromisslöst vill utveckla sin verksamhet från insidan för att göra skillnad framåt i verksamheten.

Affärsidé

Genom tillit, transparens och delaktighet bidrar Relevanta till att företag och organisationer utvecklas och stärker sina verksamheter och varumärken. Relevanta arbetar uteslutande med metoder som bygger på ett normkritiskt och inkluderande förhållningssätt och som sätter människan i främsta rummet.

Vision 

Att samarbeta med Relevanta skapar företag och organisationer som är hållbara, attraktiva, framgångsrika och inkluderande, samt har en hög kundnöjdhet och medarbetare som är stolt över sin verksamhet. Samtliga inom verksamheten har ett gott värdskap, agerar inkluderande, deltar nyfiket och engagerat i verksamhetens utvecklingsresor.

Årets Landsbygdsföretagare 2023 

Anki Granström blev utsedd till Årets Landsbygdsföretagare i Boden 2023, med motiveringen: Med en stor passion för utveckling, AI, människor och destinationen Boden, har Ankis företagande tagit fart på allvar. Hon har stora uppdrag där organisationer stärks och utvecklas och kombinerar det med att vara en förebild som med stort mod inspirerar andra.

Drinks and Food by Anki 

Ankis passion för matlagning, bakning och drinkar har funnits med sedan många år. Redan som ung 18-åring arbetade hon inom restaurang, servering och som bartender. I början av 1990-talet drevs en egen restaurang under en period och därefter har intresset funnits med på ett tydligt sätt i olika sammanhang. Idag erbjuds tjänster professionellt i bland annat koncept som ”Dining with the local” och att skapa olika ginbaserade drinkar till olika event i Norrbotten och tillsammans med olika gindestillerier.

Öppna Drinks and Food by Anki

 
By Formsmedjan. Powered by Yago